Villkor

Clean Sweden är företaget som anlitas av båder privatpersoner och företag. Vi finns i hela Stockholm och öppnar just nu även i Kalmar.

Våra villkor

Alla våra uppdrag bekräftas med en orderbekräftelse per post och ett faktura underlag för betalning. Vi lämnar garanti på alla utförda arbeten. Ni som kunde får naturligtvis godkänna arbetet därefter är vi nöjda.

Inga dolda avgifter tillkommer, ni vet alltid i förväg vad som debiteras av oss. All vår personal är utbildad personal och vi använder miljömärkta produkter.

Ni väljer själva hur ni vill betala. Rut avdragt och alla handlingar ordnar vi helt utan kostnad. Skattereduktionen dras direkt på fakturan.

Vi vårdar våra kunder och vill att ni anlitar oss framöver också därör vill vi hela tiden se till att ni är nöjda med vårt arbete.

Varmt välkomna till Clean Sweden.

Kontakta oss

Tel 070-486 57 00
(alla dagar 09.00 - 18.00)
E-post: stockholm@cleansweden.se

Besöksadress:
Vretenborgsvägen 10
129 39 Hägersten

Rent och snyggt

Dagligen umgås vi med vänner, arbetskamrater och familj. Då är det viktigt att ge ett bra intryck hemma som på arbetsplatsen. Snyggt och fräscht och rent är viktigt. Ring oss och berätta om just era behov så ser vi till att ni får en ren och fräsch miljö.

Fönsterputs

Just nu har vi 10 % rabatt på fönsterputs, ta chansen att göra något roligare än att putsa fönster.

Våra städtjänster

Vi på Clean Sweden erbjuder ett flertal tjänster inom hem, städ och service. Flyttstäd Storstäd Hemhjälp Trädgård Handla Mindre transporter Bärhjälp Fönsterputs Plock Byggstäd Kontor Veckostäd Industri